Få mere ud af dit medlemskab!

Advokatbistand.

Som noget helt nyt kan Motionscirklen i samarbejde med Advokatfirmaet Britt Reinvald, Vejle, tilbyde medlemmerne en ekstra fordel, med tilbud om 20 % rabat på de mest almindelige advokatydelser, som f.eks. testamenter, fremtidsfuldmagt, familielån, gavebrev, familie-skøde mv. Opgaverne løses i henhold til fast prisliste, så rabatten kan kontrolleres.

Arbejdet udføres af advokat Amdi Møller, som er suppleant i Motionscirklen Horsens bestyrelse.

Hvis du har lyst til at vide mere eller ønsker at gøre brug af tilbuddet, skal du kontakte Amdi Møller på mail: 

post@amdi.dk eller mobil: 28 95 65 87.

Styrketræning!

Hører du til de medlemmer, der benytter styrketræningsfaciliteterne i Sundparkhallen eller har planer om det, kan du som noget nyt få hjælp til udarbejdelse af et personligt træningsprogram.

Vores mangeårige gymnastikinstruktør Christian Wilckens, der også er DGI-uddannet fitness instruktør, tilbyder dig hjælp til opkvalificering af din træning - kvit og frit!

Hvis du og din evt. træningsmakker ønsker at gøre brug af tilbuddet, skal du/I tage kontakt til Christian for en mødeaftale på mobil: 22 14 19 40 eller mail: cwcaler@gmail.com

PS. Den daglige træning er fortsat uden instruktør - øvrige spørgsmål og ønske om tilmelding: kontakt Henrik Juul Madsen på mobil 40 21 83 85.

 

 

bubble